Identifiera, uppdatera och komplettera information om företag, privatpersoner och fordon

Behöver du hitta nya kunder?

Information har kommit att bli den nya färskvaran. En färskvara som behöver vårdas och underhållas för att kunna skapa rätt förutsättningar för din verksamhet att utvecklas. Med hjälp av våra innovativa sökmotor så erbjuder vi dig en möjlighet att göra just detta.

Med marknadens bästa sökmotor erbjuder vi ett träffsäkert system för adressuppdatering och personnummersättning. Givetvis finns även möjligheten att söka på personer eller företag direkt i vår webbportal, och då få fram personinformation som exempelvis: personnummer, namn, adress, kön, telefonnummer och ålder. Systemet bygger på ljudmässig liknelse och toleransalgoritm vid felstavningar samt annan logik. Det gör sökningen enkel och snabb för dig som användare.

Med vår fordonsdatabas kan du enkelt söka efter ett registreringsnummer och få fram all information du behöver om ett fordon. Vi har komplett information om samtliga fordon som är registrerade i Sverige, inklusive vem som är ägare, registreringsnummer och registreringsdatum. Du kan också få information om fordonsmodell, fabrikant, chassinummer, tillverkningsdatum, årsmodell, färg och mycket mer.

Med hjälp av våra system kan du på ett enkelt sätt identifiera, uppdatera och komplettera information om såväl företag som privatpersoner. Allt för att du ska kunna fatta rätt affärsbeslut – både idag och imorgon.

  • Identifiera personnummer
  • Adresser via bevakning eller uppdatering
  • Telefonnummer via bevakning eller uppdatering
  • Hitta information om alla fordon