Målgruppsurval

Hitta nya kunder och öka försäljningen

Att hitta och bearbeta nya prospekts är minst lika viktigt som att vårda och underhålla befintliga kunder. Men att hitta nya potentiella kunder kan vara en dyr och tidskrävande process. Med hjälp av våra målgruppsurval och prospekteringsverktyg kan vi hjälpa dig i samband med din nästa kampanj eller säljaktivitet, oavsett om det gäller B2B eller B2C.

  • Skräddarsy urval utifrån dina behov
  • Alltid dagsaktuell, komplett och dubblettfri information
  • Optimera din kundbearbetning

Vill du nå ut till företag?

En förutsättning i all marknadsföring, och i synnerhet när det kommer till att hitta nya kunder, är att veta vilken målgruppen är. Kanske du vill basera ditt urval utifrån omsättning, geografi, eller antal anställda? Här är några exempel på urval som vi kan hjälpa dig med för att vässa din B2B-bearbetning.

Företag i din närhet

Kanske finns den allra största marknadspotentialen i ditt närområde? Givetvis kan vi hjälpa dig hitta spännande företag att bearbeta utifrån postort, län eller kommun.

Företag i en specifik bransch

Troligtvis finns det en specifik bransch du vill nå ut till. Inga problem, vi selekterar fram de branscher som du vill bearbeta.

Nystartade företag

Varje dag startas hundratals nya företag runt om i Sverige. Med hjälp av våra urval ser vi till så att du ligger före konkurrenterna och är den första de vänder sig till för hjälp och rådgivning.

Vill du nå ut till privatpersoner?

För att få bästa möjliga effekt av din marknadsföring så är det viktigt att ställa sig frågan – vem vill vi nå ut till? Med våra urvalstjänster kan vi hjälpa dig med just detta. Skräddarsy ditt urval baserat på en mängd olika parametrar såsom, ålder, kön, geografi, fastighet och inkomstintervall.

Vill du nå ut till fordonsägare?

Vill du nå ut till personer som nyss har köpt en elbil, eller kanske till kvinnor som äger husvagn? Vänder du dig till företag som äger truckar? Vi har komplett information om samtliga fordon som är registrerade i Sverige, inklusive registreringsnummer, registreringsdatum, nuvarande och tidigare ägare. Vår fordonsdatabas ger också information om fordonets användning och försäkringsform och om den är leasad eller köpt på avbetalning. Du kan även ta reda på fordonets miljö och tekniska specifikationer, inklusive dess utrustning.

Vår fordonsdatabas ger dig all den information du behöver om ett fordon i Sverige och gör det enkelt att hitta information om dess ägare för att nå till rätt målgrupp.

Bättre insikter och starkare bearbetningsunderlag med målgruppsanalyser

 

Läs mer

NIX

Med hjälp av NIX kan ni identifiera de kunder som inte vill bli kontaktade via telefon eller via postala utskick. Det gör att ni som företag kan agera etiskt och affärsmässigt på marknaden.