Målgruppsurval

Hitta nya kunder och öka försäljningen

Att hitta och bearbeta nya prospekts är minst lika viktigt som att vårda och underhålla redan befintliga kunder. Men att hitta nya potentiella kunder kan vara en dyr och tidskrävande process. Med hjälp av våra målgruppsurval och prospekteringsverktyg kan vi hjälpa er i samband med er nästa kampanj eller säljaktivitet, oavsett om det gäller B2B eller B2C.

  • Skräddarsy urval utifrån era behov
  • Alltid dagsaktuell, komplett och dubblettfri information
  • Optimera er kundbearbetning

 

Vill ni nå ut till företag?

En förutsättning i all marknadsföring, och i synnerhet när det kommer till att hitta nya kunder, är att ha klart för sig vilken målgruppen är. Kanske ni vill basera ert urval utifrån omsättning, geografi, eller antal anställda? Här är några exempel på urval som vi kan hjälpa er med för att vässa er B2B-bearbetning.

Företag i din närhet

Kanske finns den allra största marknadspotentialen i ert närområde? Givetvis kan vi hjälpa er hitta spännande företag att bearbeta utifrån postort, län eller kommun.

Företag i en specifik bransch

Troligtvis finns det en specifik bransch du vill nå ut till. Inga problem, vi selekterar fram de branscher som ni vill bearbeta.

Nystartade företag

Varje dag startas hundratals nya företag runt om i Sverige. Med hjälp av våra urval ser vi till så att du ligger före konkurrensen och är den första de vänder sig till för hjälp och rådgivning.

Vill ni nå ut till privatpersoner?

För att få ut bästa möjliga effekt av er marknadsföring så är det viktigt att ställa sig frågan – vem och vilka vill vi nå ut till? Med våra urvalstjänster kan vi hjälpa er med just detta. Skräddarsy ert urval baserat på en mängd olika parametrar så som, ålder, kön, geografi, fastighet och inkomstintervall.

Bättre insikter och starkare bearbetningsunderlag med målgruppsanalyser

 

Läs mer

NIX

Med hjälp av NIX kan ni identifiera de kunder som inte vill bli kontaktade via telefon eller via postala utskick. Det gör att ni som företag kan agera etiskt och affärsmässigt på marknaden.