Vi hjälper organisationer att ta
informerade och trygga beslut

Valitive är nästa generation informations- och kreditbolag. Genom innovativa lösningar och högt engagemang hjälper vi företag att fatta smarta och datadrivna beslut genom hela värdekedjan. Med gedigen erfarenhet och hög branschkunskap har vi kommit att bli specialister på det vi gör.

Vi tillhandahåller kredit-, marknads- och affärsinformationslösningar till företag som vill optimera riskerna, maximera försäljningen och ta bättre affärsbeslut. Allt genom att förlita oss på relevant och kvalitetssäkrad data som skapar värde för våra kunder – både idag och imorgon.

 

Läs mer om våra tjänster

Vi samlar information från en mängd officiella källor, däribland våra svenska myndigheter. Ni kan ta del av vår information på tre sätt – som webbtjänst, som integrerad lösning via API eller via filleverans – helt utifrån era behov.

Säkert

Vi tar er säkerhet på största allvar, och jobbar aktivt med tex. integritetslagstiftning som Kreditupplysningslagen och GDPR.

Användarvänligt

Våra tjänster är innovativa, kraftfulla och erbjuder alltid högsta datakvalitet, men främst är de användarvänliga och intuitiva.

Flexibelt

Våra lösningar är anpassningsbara och kan skräddarsys helt utifrån era behov.

Personlig Support

Vårt team erbjuder kontinuerlig expertis och support.

Om Alektum Group

Valitive är ett helägt dotterbolag till Alektum Group. Vi bildades efter en sammanslagning av Alektum Risk Optimisation, Decidas, Alektum Market Information och Itesco. Som en del av Alektum Group har vi en stark grund att stå på.

Alektum Group grundades 1992 då det startades som ett renodlat inkassoföretag. I dag bedriver vi verksamhet i 16 europeiska länder, har över 650 anställda och omsätter 1,3 miljarder kronor. För att läsa mer, besök alektumgroup.com

Person ler och tittar i mobiletelefon

Kontakta oss

Kontakta oss

Läs mer om våra tjänster

Läs mer