Välkommen till Valitive –
Nästa generation informationsbolag

Genom Decidas/Alektum Risk Optimisation, Itesco och Alektum Market Information har vi hjälpt våra kunder att fatta kloka affärsbeslut genom hela värdekedjan. Nu samlar vi all vår kunskap, erfarenhet och expertis under ett och samma tak när vårt nya varumärke – Valitive – får se dagens ljus. Allt för att fortsatt kunna erbjuda dig innovativa, högteknologiska och datadriva informationstjänster som skapar värde.

Tre bolag blir ett

Genom sammanslagningen av våra tre informationsbolag spetsar och förbättrar vi inte enbart vårt erbjudande, utan möjliggör också ett enklare sätt att tillsammans med våra kunder lägga grunden för genomtänkta och välgrundade beslut som får ditt bolag att växa – på alla fronter.

Trots att vi har bytt namn och varumärke kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi fortfarande är samma typ av bolag, med samma värderingar. Du kan fortfarande förlita dig på vår personliga service och flexibilitet när det kommer till att möta just era behov.

Nicklas Dackhammar, VD på Valitive förklarar:

”Vårt långsiktiga mål är att bli marknadsledande på den nordiska marknaden för digital affärsinformation, samtidigt som vi vill säkerställa fortsatt tillväxt. Genom att placera all vår expertis, kunskap och erfarenhet under ett och samma tak kan vi verkligen göra skillnad för våra kunder och hjälpa dem att fatta kloka beslut genom hela sin värdekedja. Det ska bli otroligt spännande att få göra den här resan tillsammans med våra kunder! ”

Vårt nya varumärke – Valitive

Förhoppningsvis kommer du finna vår nya hemsida och vårt nya varumärke lika innovativt och användarvänligt som de tjänster vi erbjuder. Ett varumärke som verkligen andas den professionalism och kvalitét som gör det möjligt för oss att hjälpa dig från start till mål – precis som det ska vara.

Vi är förväntansfulla inför att påbörja vår nya resa tillsammans med er och hoppas ni vill vara en del av den. Tillsammans kan vi fatta kloka, datadrivna beslut som får ert företag att växa.