“Tillsammans mot Cancer” med rekordresultat

Som leverantör till Cancerfonden och deras initiativ Tillsammans mot Cancer, har Valitive under flera år, segmenterat och levererat leads i marknadsföringssyfte samt kompletterat med information på nya givare i samband med galan.

Cancerfonden och Valitive

Cancerfonden är en fristående, ideell insamlingsorganisation som verkar för att bekämpa cancer, med målet att färre ska drabbas och att fler ska överleva. Tillsammans mot Cancer är organisationens årliga gala och initiativ som direktsänds på TV4 i syfte att få in fler månadsgivare.

Sedan en lång tid tillbaka har Valitive agerat leverantör och samarbetspartner till initiativet. Ett ärofyllt och hedrande uppdrag där vi hjälpt organisationen att segmentera och leverera leads i marknadsföringssyfte samt kompletterat med information på nya givare i samband med galan.

Med anledning av detta känns det därför extra glädjande att årets gala blev en succé. Cancerfonden kan gladeligen rapportera rekordresultat både på marknadsföringssidan samt för nya givare.

Ann Fastrup, Produktägare på Cancerfonden säger följande:

Vi på Cancerfonden har använt oss av Valitive under många år och vi tycker att de är kompententa, hjälpsamma och levererar alltid på utsatt tid”

Vi på Valitive är givetvis oerhört stolta över samarbetet och möjligheten att få bidra till den samhällsnytta Cancerfonden står för.