Nyhet! Fordonsdata hjälper dig fatta smarta affärsbeslut

Med hjälp av fordonsdata kan du förbättra dina marknadsföringsstrategier, göra bättre kreditbedömningar och hitta nya affärsmöjligheter. Behöver du kanske veta vem som äger en bil eller motorcykel? Eller vill du nå personer som precis köpt en ny elhybrid? Vår fordonsdatabas ger dig tillgång till all denna information och mycket mer.

Önskan om att nå rätt mottagare i sin marknadsföring är lika självklar som svår. Med hjälp av en kombination av vår fordonsdata och uppdaterad information om företag och personer hjälper vi dig att nå ut med högre precision.

Vi har komplett information om samtliga fordon som är registrerade i Sverige. Genom att söka på ett registreringsnummer kan du snabbt och enkelt få fram ägare av fordonet, när fordonet förvärvades samt tidigare ägare. Du kan även få information om registreringsdatum, märke, färg samt tekniska uppgifter som bränsletyp, växellåda och vikt.

Varför du ska använda fordonsdata

Det finns flera skäl till varför vår fordonsdata kan vara ovärderlig för företag som vill fatta smarta affärsbeslut:

  1. Fordonsdata kan användas för att identifiera potentiella samarbeten och partnerskap. Genom att ha tillgång till information om vilka personer som äger vilka fordon kan du identifiera personer med liknande intressen och behov. Till exempel kan du identifiera personer som äger bilar och som kan vara intresserade av att köpa tillbehör eller uppgradera till en ny modell.
  2. Företagsägda fordon kan ge en indikation på företagets verksamhet och behov. Du kan få en bättre förståelse för vilka typer av företag som är mest benägna att behöva era produkter eller tjänster. Till exempel kan företag som äger många stora transportfordon vara intresserade av lösningar för logistik och distribution, medan företag med många mindre personbilar kanske är mer benägna att vara intresserade av lösningar för personalhantering eller resekostnadsrapportering.
  3. Fordonsdata kan användas för att förbättra företags kreditbedömningar och riskhantering. Genom att ha tillgång till information om fordon kan du få en bättre förståelse för kundens ekonomiska situation och kreditvärdighet. Till exempel kan fordonsdata vara en del i att bedöma risken vid att bevilja lån eller kredit till en kund som äger många dyra fordon.

Kontakta oss

Vill du veta mer om fordonsdata och hur det kan hjälpa ditt företag? Kontakta oss på Valitive så berättar vi mer.