Ny portal underlättar beslutsfattande och minimerar risker

Vid årsskiftet kunde vi äntligen lansera vår nya, innovativa och användarvänliga portal och sökmotor – allt för att göra beslutsfattandet så enkelt som möjligt. Nu har de första kunderna testat den nya tjänsten och återkommit med sin respons kring hur de upplever de nya förändringarna och förbättringarna.

”Vi har enbart positiva saker att säga om den nya portalen och sökmotorn som har tagits fram.  Den känns modern och enkel att navigera. Den har även gjort det möjligt för oss att på ett både enklare och snabbare sätt försäkra oss om att vi alltid har dagsfärska personuppgifter – något som i längden förkortar ledtider och minskar antalet handpåläggningar i det vi gör.”, säger Digitaliseringsinitiativet i Sverige AB

På Valitive brinner vi för att skapa nya lösningar med hjälp av den senaste tekniken, som på ett eller annat sätt förändrar och förenklar vardagen för våra kunder. Genom vår nya portal och sökmotor har vi tagit ytterligare ett steg i detta arbete.

Den nya portalen hjälper våra kunder att på ett mer effektivt och användarvänligt sätt ta fram personuppgifter och kreditupplysningar, som exempelvis namn, adress, adresshistorik eller relationsstatus – på personer i hela Sverige. Kort och gott, ett verktyg som snabbar på beslutsfattandet samt minimerar risken för fel beslut och sparar tid.

Vill du också testa den nya portalen?

Kontakta oss på sales@valitive.com eller +46 704 544 501