Hitta rätt person snabbt och enkelt – Ny sökmotor med unik matchningsalgoritm

Sökmotorer är en central del av dagens informationssamhälle, men att hitta exakt den information man söker kan ofta vara en utmaning. Visste du att ca 1,5 miljoner svenskar byter adress varje år? Ett fräscht uppdaterat kundregister är en förutsättning för att lyckas i kontakterna med dina kunder. Vi har därför utvecklat en kraftfull algoritm i vår sökmotor för att ge dig högsta möjliga precision i sökresultaten.

Genom att använda en unik kombination av matchningar som inkluderar historiska uppgifter, är Valitives sökmotor mer noggrann än någon annan på marknaden. Och om den inte hittar en exakt träff, fortsätter algoritmen att söka genom ”Prefix matchning”, ”Fonetisk Matchning”, ”Fuzzy Matchning” och ”Synonym Matchning” tills den hittar den rätta individen. Detta innebär att du alltid kan vara säker på att du får det mest relevanta resultatet och ökad sannolikhet att hitta rätt, oavsett vad du söker efter.

Men det handlar inte bara om precision, utan även flexibilitet. Du kan nu välja hur exakt träfflistan ska vara, så att du alltid får resultat som är användbara för just dina behov. Och med den förbättrade sorteringsordningen på telefonnummer, börjar den med det äldsta numret först, vilket gör det enklare att hitta rätt person.

Kundrecensionerna talar för sig själva – våra användare har upplevt att Valitives sökmotor har gett dem de mest relevanta resultaten oavsett vad de har sökt efter, och därigenom sparat både tid och frustration. Så prova själv och upplev skillnaden!

Läs mer här >