3 anledningar att använda adresslistor för att hitta leads

Att hitta nya leads och potentiella kunder är sannerligen inte alltid en dans på rosor, särskilt inte under osäkra tider som dessa i samband med COVID-19. I den här artikeln tänkte vi passa på att presentera 3 anledningar till att använda adresslistor för att underlätta erat leads- och prospekteringsarbete.

Selektering

När du har bestämt dig för att börja prospektera och bearbeta lite nya kunder så är det viktigt att först och främst skapa sig en uppfattning om vilken typ av målgrupp du vill nå ut till. Kanske är det någon specifik bransch du vill åt? Eller ett nystartat bolag i din närhet? Att besvara dessa frågeställningar utgör en viktig förutsättning för att kunna genomföra en lyckad och träffsäker kampanj. Genom att använda dig av adresslistor så kan du göra just detta – ett urval på kunder baserat på en rad olika kriterier som passar dig.

Uppdaterade listor

Genom att använda dig av adresslistor så försäkrar du dig om att de ständigt är uppdaterade och relevanta. Genom en daglig uppdatering av dina listor säkerställer vi rätt uppgifter som gör att du inte behöver lägga pengar på insatser som inte når fram till mottagaren.

Pricka rätt

Vissa tillfällen kanske man behöver vara snäv i sitt målgruppsurval, andra gånger inte. Genom att använda adresslistor så kan du göra urval precis så breda eller smala som du vill. Med andra ord finns möjligheten att kombinera olika kriterier för att få bästa möjliga effekt av dina insatser.

Är du nyfiken på hur Valitives adress och prospekteringsverktyg fungerar? Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi hjälper företag att nå ut till nya kunder.